Cortenstaal maat

Bent u op zoek naar een Cortenstalen producten op maat? Dan bent u bij JPS Outdoor Design aan het juiste adres voor cortenstalen openhaarden, houtopslagsystemen, kantopsluitingen, bloembakken, kunstwerken, schermen, wandbekleding of andere wensen naar eigen idee.

JPS Outdoor Design maakt van uw idee, ontwerp of schets een vertaling naar werktekeningen en maken deze voor u op maat. Wij maken van uw idee iets tastbaars en unieks.

Uw cortenstalen wensen worden van tekening naar product op maat vertaalt en  vervaardigd.
Deze worden door vakbekwaam personeel speciaal op gemaakt in Nederland. Wij hebben de beschikking over de meest geavanceerde productiefaciliteiten van lasersnijden, watersnijden, kanten, zetten, frezen van producten is voor ons geen probleem.

Uw cortenstalen worden bij u thuis afgeleverd in heel Nederland.

 

Waarom een cortenstalen producten op maat kopen bij JPS Outdoor Design?

Wij willen als specialist met onze tijd mee gaan. We werken alleen maar samen met gecertificeerde producenten en leveranciers waardoor de kwaliteit, betrouwbaarheid geborgd is.
Onze leveranciers hebben minimaal ISO9001, EN1090 en EN3834 wij zijn zelf in de fabrieken aanwezig om uw project te begeleiden van A tot Z.

Wij zetten enkele van de voordelen onder elkaar:

  • Op maat designs, met eigen ontwerp indien gewenst.
  • Uiteenlopende design in cortenstaal .
  • Snellere levering dankzij fabricage in onze eigen fabriek.
  • Bepalen van plaats en tijdstip voor de levering en montage.
  • kwaliteit met gegarandeerde levensduur.

 

Meer informatie:

Niet alleen voor een cortenstalen openhaard op maat bent u bij JPS Outdoor Design aan het juiste adres maar ook vanwege onze service. Wij helpen u van A tot Z. Van het adviseren, het verwezenlijken van uw wensen, tot de levering en montage bij u op locatie. Bekijk dus onze website en neem via ons contactformulier contact met ons op, vraag een gratis offerte aan of bel 06-53803302 ons voor een direct antwoord op uw vragen!

 

Dit zijn de cortenstalen producten op maat die u zoekt!